Diensten


“Freddy is een echte vakman.Perfecte afwerking tot in de puntjes.Heb nog geen minuut spijt in zijn vertrouwen.Prijs en kwaliteit op en top in orde.” (M.S.)


“Freddy, je bent een ongelooflijke krak in maatwerk! Bedankt.” (J.G.)


“Een welverdiende dikke proficiat voor de realisatie van onze hang dressoir met bijhorende tafel. Je hebt fantastisch mooi werk geleverd.” (E.D.)

Diensten
Diensten
Diensten
Diensten
Diensten

Van ontwerp tot realisatie. Wij staan tot uw dienst voor kleur-, stijl- en materiaaladvies.

Heeft u net gebouwd of is uw woning of zaak aan vernieuwing toe? FREDDYWOOD verzorgt het interieur van zowel particuliere woningen als handelszaken, levert en plaatst de volledige inrichting van uw woning of zaak en zorgt voor een degelijke, professionele afwerking.

Wanneer u kiest voor maatwerk, dan kan u bij FREDDYWOOD rekenen op stijlvol en duurzaam vakmanschap.

Ook voor uw totaalinterieur bent u bij FREDDYWOOD aan het juiste adres. Hiervoor wordt samengewerkt met verschillende specialisten.

 

HET EERSTE CONTACT

FREDDYWOOD komt het liefst bij u langs om de in te richten ruimte ter plekke te bekijken. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek luisteren wij in eerste instantie naar uw wensen. U kan vanaf het eerste contact rekenen op stijl-, kleur- en materiaaladvies.

Aan de hand van uw verhaal, ontwerpt FREDDYWOOD meubels die u het leven makkelijker en aangenamer maken.

 

FREDDYWOOD is thuis in uw keuken en woonkamer, vindt praktische opslagruimte in uw berging en dressing, creëert gezelligheid in uw badkamer en slaapkamer, heeft oplossingen voor zolderruimtes, kantoren en handelszaken.

 

Bij FREDDYWOOD bent u niet gebonden aan één bepaalde woonstijl: landelijk, modern, tijdloos, klassiek, industrieel of vintage… Het kan allemaal!

 

FREDDYWOOD beschikt over verschillende catalogi die u kunnen helpen bij de keuze van toestellen en materialen. Meubelbeslag (scharnier- en ladesystemen) zijn van het merk Blum®.

 

FREDDYWOOD kiest voor kwalitatieve materialen en kan hiervoor op een aantal vaste leveranciers rekenen.

SAMENWERKEN

Rekening houdend met uw budget, wensen en smaak maakt FREDDYWOOD een voorontwerp die tijdens een tweede bezoek geëvalueerd en aangepast wordt. U krijgt  een duidelijke,  overzichtelijke en gedetailleerde prijsberekening.

 

Na uw akkoord meten wij de ruimte nauwkeurig op en bespreken we productie- en leveringstermijnen.

 

Al het maatwerk meubilair wordt in een eigen atelier gemaakt.

 

De afgewerkte producten worden bij u geplaatst en FREDDYWOOD zorgt voor de nodige afwerking.

 

Diensten
Diensten
Diensten
Diensten
Diensten
Diensten
Diensten
Diensten
Diensten