Realisaties

Chalet interieur

 

Waarom kiezen mensen voor maatwerk? Omdat ze speciale wensen hebben… Bij deze realisatie is dit echt wel zo!

 

 

Deze klanten bewonen als derde generatie een gezellige rijwoning in een rustig dorp in het Antwerpse havengebied. Beide houden van de sfeer van een chalet, maar tegelijk willen ze ook hun vertrouwde omgeving niet verlaten.

Daaruit kwam hun vraag ‘of hun interieur niet kon omgetoverd worden in een chalet?’ En voor FREDDYWOOD is dit natuurlijk een hele fijne uitdaging!

 

 

2 kilometer (juist ja: 2000 lopende meter!) grenen planchetten zijn er aan te pas gekomen. Tijdens het plaatsen van de planchetten, kwam de vraag of er ook nog balken aan de plafond konden bevestigd worden… en ook die werden toegevoegd.

 

 

En plots kwam je er binnen in een chalet: de gang, de keuken/living, de badkamer, de slaapkamer en de volledige zolder. Muren, plafonds en het schuine dak werden afgewerkt met een matte vernislaag.

De binnendeuren zijn fermettedeuren in grenen met eenzelfde matte vernislaag afgewerkt.

 

 

De keuken en de badkamer zijn tijdloos. De kasten zijn binnenin in witte melamine en afgewerkt met mdf deuren in witte structuurlak. De werkbladen zijn in formica leisteenimitatie.

De gekozen grepen zijn in retrostijl en tinkleurig.

In de badkamer is de indirecte led-verlichting achter de spiegel zowel praktisch als sfeervol.

 

 

Een open trap (in beuk en wit geschilderd) leidt vanuit de leefruimte naar een zolder die dienst doet als home office en logeerkamer.
Onder de beide kanten van het schuine dak zijn kasten gemaakt met schuifdeuren in witte melamine.