Realisaties

Kapsalon

 

 

Het dames- en herenkapsalon werd jarenlang in 2 aparte ruimtes uitgebaat. Nadat de huidige eigenaars de pensioenleeftijd bereikt hadden, stond de nieuwe generatie klaar om over te nemen.

 

 

De 2 verschillende ruimtes werden omgetoverd tot een mooi, hip en modern kapsalon. De transformatie werd geleid door architect Jan Vandaele en die hield er een strakke planning op na. Precies 3 weken waren er tussen het uitbreken van de tussenmuur (aanvang van de verbouwing) en de heropening!

 

Het resultaat mag gezien zijn: het kapsalon is ruim en licht, aangenaam en praktisch!

 

FREDDYWOOD was verantwoordelijk voor het meubilair.

 

De toog, zweefbanken, verzorgingsruimte en kaptafel werden uitgevoerd in MDF met wit gelakte hoogglans afwerking. Alle kastdeuren zijn greeploos dankzij de mechanische openingsondersteuning  TIP-ON van BLUM®.

 

Voor de vestiairekast werd zwarte hoogglans formica gebruikt. De schuifdeuren liggen in hetzelfde vlak en zijn voorzien van een alu greep.

 

Dank zij een een goede voorbereiding en een vlotte samenwerking tussen de verschillende vakmannen werd de klus geklaard en kon ‘Place ô Femmes‘ na 3 weken feestelijk heropenen!